DESINFECTIE IN SLECHTS
60 SECONDEN

Nanoclave Kabinet

Het Nanoclave kabinet gebruikt een 360 ° (6-zijdig) decontaminatie proces. In slechts 60 seconden worden pathogene micro-organismen (bacteriën, virussen, schimmels en fungi) op een breed scala van medische en laboratoriumapparatuur en elektronische apparaten uitgeschakeld.

Krachtige UV-lampen zenden van alle kanten grote hoeveelheden UVC-licht uit, waardoor het voorwerp direct wordt blootgesteld. Een systeem van speciaal gecoate gebogen reflectoren zorgt ervoor dat er geen licht ontsnapt en dat al het licht op het voorwerp is gericht. Deze unieke technologie elimineert vrijwel alle schaduwen, waardoor het voorwerp van alle kanten en alle hoeken wordt belicht. UVC-licht van hoge intensiteit penetreert de ventilatieopeningen en uitsparingen van het object, zodat geen enkel micro-organisme aan deze UVC-blootstelling ontsnapt.

Het kabinet is getest door tal van onafhankelijke academische instellingen en geaccrediteerd door de British Standards Institution (BSI) als een klasse IIA CE-gecertificeerd medisch hulpmiddel.

Het Nanoclave kabinet is geschikt voor het verwerken van een groot aantal niet-invasieve apparaten, zoals ECG-machines en leidingen (vaak kan een kruisbesmetting zorg), hemodialyse machines, defibrillators, ultrasone apparatuur, waaronder de sondes, infuuspompen zelfs niet-medische apparaten zoals televisies, patiënt oproeptoetsen, stethoscopen, i-pads, telefoons, bloeddruk manchetten.

KENMERKEN

 

SNEL

60 seconden decontaminatie cyclus zorgt voor veel tijdwinst en u kunt snel uw apparatuur weer in gebruik nemen.

BEWEZEN

Klinisch effectief tegen alle problematische pathogenen, waaronder MRSA, C. difficile, Legionella, Norovirus en Anthrax. Uitgebreide onafhankelijke onderzoeken tonen een consistente 5 log (99,999%) reductie aan op een verscheidenheid van moeilijk te reinigen oppervlakken.

VEILIG

Kan gebruikt worden voor zeer sensitieve elektronische apparatuur. Wordt gebruikt op kamertemperatuur met geen risico op vochtintrek.

GROEN

Geen schadelijke chemicaliën, residu, verbruiksmaterialen, of antimicrobiële doekjes.

KOSTENEFFECTIE

Het kabinet levert een enorme besparing op in vergelijking met andere desinfectie apparatuur. Dit robuuste apparaat heeft een 20 jaar levensduur, gebruikt bijna geen elektriciteit en behoeft geen regelmatige verbruiksmaterialen.

GEVALIDEERD

Dit is een gestandaardiseerde, herhaalbare decontaminatie oplossing die menselijke fouten elimineert. Een optioneel IMS systeem is beschikbaar voor een volledige traceerbaarheid van iedere cyclus. De data kan worden uitgeprint of gearchiveerd op een SD kaart of op een op het netwerk aangesloten apparaat.