EEN SCHONERE EN VEILIGERE ZORGOMGEVING

OVER ONS

YOUVC Desinfectie B.V. is de leverancier van innovatieve UVC-desinfectie oplossingen. Het is een jong, dynamisch bedrijf dat deze oplossingen levert in de Benelux aan o.a. ziekenhuizen, privéklinieken en verpleeg- en verzorgingshuizen.

YOUVC Desinfectie is de exclusieve distributeur van Finsen Technologies Ltd. Finsen is een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten en technologieën gebruikmakende van high power UVC technologie. Finsen heeft distributiepartners en verkoopkanalen in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Australië.

We veranderen de manier waarop binnen de zorg gewerkt wordt door het aanbieden van deze geavanceerde technologie voor einddesinfectie van ruimtes en oppervlakken. Maar ook voor tablets, telefoons, keyboards, infuus-en vacuümpompen etc hebben we producten beschikbaar.

Het is onze missie bij te dragen aan een schonere en veiligere zorgomgeving waar ziekenhuisinfecties worden voorkomen door het leveren van innovatieve, klinische bewezen en kosteneffectieve UVC-desinfectieoplossingen en waar we bijdragen aan het behalen van uitstekende klinische resultaten en beheersing van additionele kosten.

Wij zijn gepassioneerd door wat we leveren en streven we er altijd naar diensten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Mocht u interesse hebben om iets meer te weten te komen over deze innovatieve desinfectie systemen, aarzel niet contact met ons op te nemen op telefoonnummer  076-532 23 57 of stuur ons een e-mail: info@youvc.nl

Dank u wel.

Hartelijke groet,

 

Beerend H. Westerbeek

Algemeen Directeur