UITBRAAK? OF THOR UVC® VOOR LANGERE PERIODE INHUREN?

YOUVC UITBRAAKSERVICE EN VERHUUR

Kampt u momenteel met een uitbraak, of heeft u zeer frequent positieve kamers en wilt u weten of u THOR UVC® ook voor langere periode kunt inhuren, lees dan verder.

Zoals u weet, zijn de gevolgen van een uitbraak groot, zowel voor de patiënt als de maatschappij. Het financiële verlies dat een uitbraak met zich meebrengt, is groot. Vaak moeten afdelingen gesloten of compleet ontruimd worden. Dit is tijdrovende activiteit en leidt tot veel onrust voor patiënten, naaste familieleden en personeel in de zorginstelling.

Jaarlijks hebben we te maken met vele uitbraken waar een desinfectie nodig is als gevolg van een virus- of bacterie uitbraak. MRSA, VRE en Noro zijn zeer moeilijk te bestrijden. Zorginstellingen hebben hier mee te maken. Dit leidt in veel gevallen tot een opnamen stop van patiënten, operatiekamers worden gesloten en de bezoekregelingen moeten worden aangepast. De gevolgen zijn bijna niet te overzien.

Tijdens een uitbraak, kan THOR UVC® ingezet worden. THOR UVC® kenmerkt zich o.a. door het volgende:

  • Behandeling met THOR UVC® is snel door zijn zeer hoge output. Gemiddeld kunnen 15-20 ruimtes per dag gedesinfecteerd worden. I.t.t. de langdurige arbeidsintensieve fogging methodieken.
  • Er behoeven geen extra maatregelen genomen te worden m.b.t. afplakken van ventilatie roosters, deuren en/of ramen.
  • Er hoeft niet uitgewasemd te worden na de behandeling. 
  • THOR UVC® is een droog desinfectie proces.
  • Eenvoudig en veilig in gebruik.

Na het gebruik van THOR UVC® kan de ruimte meteen in gebruik genomen worden.  Dit bespaart u veel tijd en geld. De onrust keert snel weer tot de nodige rust.

Via ons servicebedrijf krijgt u de uitbraak binnen 24 uur onder controle. We behandelen 10-20 kamers per dag i.t.t. de bestaande Fogging methodieken.

Door THOR UVC® als extra beschermingslaag toe te voegen bovenop uw bestaande infectiepreventie-inspanningen houdt u de bacterial load in uw patiënt/cliëntgebonden ruimte structureel laag. Zodoende biedt u uw patiënten/cliënten, families/partners en uw medewerkers een veilige zorg- en werkomgeving.

Mocht u meer willen weten of wij voor u ook iets kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.